Morsetekens op zoek naar medewerkers

Word deel van Morsetekens – Het Buurtmagazine van De Mors!

Ben jij een creatief schrijver of een gedreven vormgever? Heb je een hart voor jouw buurt en wil je bijdragen aan een magazine dat geschreven is door en voor de bewoners van de Mors? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

1. Redacteur
We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste redacteur die graag meedenkt over onderwerpen voor ons magazine. Als redacteur schrijf je zowel korte als lange stukken, bijvoorbeeld op basis van interviews met mensen uit het Morsdistrict, of je haalt informatie op bij de gemeente over zaken die betrekking hebben op de Mors (Lage Mors, Hoge Mors en Transvaal). Je hebt volop ruimte om zelf onderwerpen aan te dragen en uit te werken. Tijdens het opmaakproces kijk je ook stukken van andere auteurs na op spelfouten. We komen vier keer per jaar samen om de onderwerpen door te nemen (meestal in Buurthuis Morschwijck). Het aantal uren dat je bezig bent, hangt af van het aangeleverde materiaal en wat je zelf wilt doen.

2. Vormgever/Opmaak/Dtp’er
Op termijn zoeken we ook een creatieve vormgever voor ons kwartaalmagazine (28 pagina’s A5). Als vormgever ben je een belangrijk onderdeel van de redactie en denk je mee over de onderwerpen die voor de buurt interessant zijn. Je zorgt voor de aanlevering van materiaal voor drukwerk, bedenkt nieuwe ontwerpen voor het magazine en voor onze social mediakanalen (FB/Insta). Je kunt goed onder druk werken, aangezien stukken vaak laat worden aangeleverd. Ook hier komen we vier keer per jaar samen om de onderwerpen door te nemen in Buurthuis Morschwijck.

Waarom meedoen?
Morstekens magazine kan bestaan dankzij de inzet van wijkverenigingen en adverteerders, en alle betrokkenen zijn vrijwilligers. Dit is jouw kans om bij te dragen aan de gemeenschap, jouw talenten te ontwikkelen en een verschil te maken in jouw buurt.

Interesse?
Wil jij Morstekens weer tot leven brengen en deel uitmaken van een geweldig team? Meld je dan aan bij info@morsetekens.nl of bel met Yvonne (redactie/vormgever) op 0616306224.

Doe mee en laat jouw stem horen in de Mors!